Akut tandvård Kista

  • Tid inom 24 timmar
  • Marknadsledande priser
  • Jourtelefon över helger
  • 5 min från Kista tunnelbana

BOKA AKUTTID

08-750 68 08

Hem » Behandlingar » Akuttid

Lediga akuttider i Kista

Tid inom 24 timmar

Jour telefon tid över helger vid akuta besvär, vi hjälper dig även under helger efter överenskommelse.

Tandclinic finns i Kista centrum, 5 min från Kista tunnelbana. Vi erbjuder marknadsledande priser på alla våra behandlingar och undersökningar. Bokar du ”sista minuten tid” kan du spara mellan 10-50% av priset på dina behandlingar.
Se erbjudande gällande pris.

Hos oss på TandClinic får du hjälp med dina akuta besvär inom 24 timmar!
Tveka inte att kontakta någon av oss om du har ont, behöver dra ut en tand eller tappat en fyllning/plomb.

*Totala slutpriset beror på vilken typ av åtgärd som behövs. Ev. tandvårdsbidrag kan dras. Kontakta gärna oss för mer information eller se vår PRISLISTA. Vi försöker ha de bästa och billigaste priserna för tandvård i Stockholm.

Akuta behov

Akut behov av tandvård är aldrig en trevlig upplevelse men lyckligtvis kan du lita på att vår tandvårdspersonal behandlar akuta patienter med förståelse, vänlighet och respekt. Vi ser till att lätta din smärta och behandla tanden samt planera för fortsatt behandling.

Vid akuta besvär rekommenderar vi dig att uppsöka tandvård för att undvika större komplikationer i framtiden. Sök omedelbar vård om du har svullnader eller feber.

Behöver du tandvård?

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi på Tandclinic dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik i Kista är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service.

08-750 68 08

BOKA TID