Skönhet inifrån

Vi erbjuder behandlingar av botox och fillers Prophilo skinbooster samt andra skönhetsbehandlingar som Microneedling, trådning, plockning av ögonbryn, ögonbrynstatuering och ansiktsmask.

Hem » Skönhet

Räntefri avbetalning på alla våra behandlingar

Tandvård ska inte göra ont i plånboken! Slipp onödig stress och dela upp din betalning helt räntefritt. I samarbete med Wasa Kredit och SweetPay erbjuder vi våra kunder möjligheten till räntefri avbetalning på 3 eller 12 månader.

Behandlingarna erbjuds av vår duktiga hudterapeft och makup artist Nazanin Heidari och tandläkare Bita Amirkia som är behörig tandläkare med vidareutbildning mot skönhetsbehandlingar.

Följ oss på Instagram & Facebook för mer information

Botox

Botox används i många olika sammanhang. Bl.a. för behandling av migrän, svettning och tandgnissling. Ändå är en ”botoxbehandling” i första hand förknippad med behandling av rynkor. Och den är mycket effektiv!

Skönhetsbehandling filler Stylage

Small-medium 1800 kr/ml ex moms.
Large 2200 kr/ml ex moms.  (Priser börjar från 1800 kr beroende på område och doser.)

Profhilo minilyft

Den fösta fillern utan animaliskt ursprung är äntligen här. Profhilo ger ett dramatiskt föryngrande resultat med några få injektioner. Den absolut senaste stora konkurrenten till Botox.

Vitamin Coktail

NCTF vitamincoktail med microneedling 3000kr

08-750 68 08

Behöver du tandvård?

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi på Tandclinic dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik i Kista är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service.

08-750 68 08

BOKA TID