Skicka en remiss till TandClinic

Vill du skicka en remiss till TandClinic? Fyll i formuläret nedan och skicka den till oss. 
Behöver du hjälp kan du alltid kontakta oss på 08 – 750 68 08.

Hem » Remmitera

Remittering

Vi tar emot remisser för visdomstand kirurgi , implantat kirurgi. Vi har låg erfarenhet inom tandkirurgi och gått många extra kurser och har konsult övertandläkare som hjälper oss när det behöves.
 
Remiss till radiolog röntgen undersökning 2d  panorama eller 3d inför implantatbehandling eller annan önskemål tas emot. Vi samarbetar med övertandläkare Radiolog som gör en analys av röntgenbilder och oftast kommer remissvar inom kort tid.

RÖNTGEN (ODONTOLOGISK RADIOLOGI): Avancerad röntgenundersökning av tänder och käkar. Vi använder 3D röntken. Tekniken har en rad fördelar. Den avbildar önskat område i käkarna i 3D vilket innebär att man kan ställa en mycket noggrann diagnos och planera väl inför ett kirurgiskt ingrepp. Det gör avger en betydligt lägre dos av farlig strålning då vi får bilden helt digitalt.


Behöver du tandvård?

Om du söker professionell tandvård i Kista har du kommit rätt. Vår tandklinik i Kista har ett team av erfarna tandläkare som erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från grundläggande tandvård till mer avancerade behandlingar. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en avslappnad och vänlig miljö, och vi ser alltid till att du känner dig bekväm och väl omhändertagen under din tid hos oss.

08-750 68 08

BOKA TID