Om TandClinic

Friska tänder gör det lättare att njuta av livets goda, därför hjälper vi dig med allt som behövs för att dina tänder ska må bra. Våra ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad och vi utför allt ifrån enkla undersökning till specialisttandvård. Vi erbjuder pedagogisk och bra service. 

Hem » Kontakt » Om oss

Den omtänksamma kliniken

Våra erfarna och kompetenta tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tillhandahåller tandvård med varm omsorg om patienten och hög kvalitet i professionen. Det är flera kunder som genom åren har upplevt en skräck inför att gå till tandläkaren men som efter ett besök hos oss lämnat TandClinic med ett stort leende på läpparna, det är vi väldigt glada över.

Vi har många patienter som blir remitterade hit för att vi erbjuder fulltäckande oral kirurgi till exempel när visdomständer och rotrester ska tas bort och ersättas med implantat eller kronor/broar.

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka behandling eller om du har några frågor.

BOKA UNDERSÖKNING

TandClinic i Kista

Bita Amrikia har varit egenföretagare sedan 1997 och startade och driver TandClinic Kista sedan år 2002. Vi har sedan dess växt och är idag 8st som jobbar på TandClinic Kista.

Bitas empatiska och omsorgsfulla inställning till tandvård återspeglas i allt TandClinic gör. Vi på TandClinic ser det som en självklarhet att ligga steget före och använda den senaste tekniken. Vi deltar aktivt i vidareutbildningar och underhåller vår kunskap hela tiden för att du ska få den bästa möjliga vård hos oss. 

Vänliga hälsningar,

Bita Amirkia
VD. TandClinic

Vi som jobbar här

Bita Amirkia
Leg. tandläkare och VD

Utför även botox och fillers samt prohilo behandlingar.

Tarek Al choufi
Käkkirurg

ASHLEY RABBANIA
leg. Tandhyginist

Utför även microneedling & peeling.

Parinaz Hashemi
Tandläkarassistant

Balsam Sakt
Tandsköterska

Behöver du tandvård?

Om du söker professionell tandvård i Kista har du kommit rätt. Vår tandklinik i Kista har ett team av erfarna tandläkare som erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från grundläggande tandvård till mer avancerade behandlingar. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en avslappnad och vänlig miljö, och vi ser alltid till att du känner dig bekväm och väl omhändertagen under din tid hos oss.

08-750 68 08

BOKA TID