Osynlig tandreglering

Öka ditt självtroende med raka, fina tänder och ett bra leende!

Hem » Behandlingar » Tandreglering med Invisalign

Öka ditt självförtroende med osynlig tandreglering. Dessa transparenta tandställningar ger dig raka, fina tänder och ett vackert leende utan att behöva bära synliga metallställningar. Skenorna är enkel att ta av och sätta på, så du kan äta, borsta och flossa som vanligt. Boka en konsultation idag hos oss på Tandclinic i Kista för att se om tandregleringen är rätt val för dig!

Vad är osynlig tandreglering?

Tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie som nästan är osynliga, borttagbara tandskenor som kallas aligner. De är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. I efterhand som du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge. Bekväma, genomskinliga och borttagbara – tandskenan förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Är du redo för ditt nya leende?

Något som fler än 6 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

Fördelar med osynlig tandreglering

  • Tandreglering med knappt synliga plastskenor – bekväma, genomskinliga och borttagbara när du äter eller vill rengöra tänder
  • Konsultation inför osynlig tandreglering är kostnadsfritt för att avgöra om du är en bra kandidat samt för att få en ungefärligt kostnadsberäkning
  • Tandblekning ingår vid avslutad behandling (hemmablekning)
  • Bonus: Vid köp av den här dealen får du en el -tandborste värde 499kr (vid påbörjad behandling).
  • Tandreglering – Clear aligner kan behandla en hel rad olika regleringar, från mindre tandförflyttningar till mer komplexa fall.
  • Alltid certifierade tandläkare som planerar behandlingen. Specialister inom området hjälper oss online vid terapiplanering.

Övrig information

Konsultation ingår, el-tandborsten erhålles i samband med utlämnande av dina skenor.

Vi är anslutna till Försäkringskassan

OBS! Om du har innestående ATB (Allmänna tandvårdsbidraget) dras detta i samband med besöket
Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

BOKA UNDERSÖKNING

Sida publicerad:   2021-11-10
Senast uppdaterad:   2024-01-23
Granskad av:   Bita Amirkia – Leg. Tandläkare & VD

Har du några synpunkter till sidans innehåll? Maila till oss här

Relaterade sökord inkluderar: Transparenta tandställninga, ortopedisk tandvård, Invisalign priser, Invisalign omdömen, alternativ till metallställningar, tandreglering utan synliga ställningar, Invisalign behandlingstid, Invisalign för vuxna och tonåringar, Invisalign och professionell tandvård, Invisalign och estetisk tandvård

Behöver du tandvård?

Om du söker professionell tandvård i Kista har du kommit rätt. Vår tandklinik i Kista har ett team av erfarna tandläkare som erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från grundläggande tandvård till mer avancerade behandlingar. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en avslappnad och vänlig miljö, och vi ser alltid till att du känner dig bekväm och väl omhändertagen under din tid hos oss.

08-750 68 08

BOKA TID