Tandskydd

Att skydda tänderna när du idrottar är viktigt. Hos oss på TandClinic får du ett individuellt anpassat tandskydd efter dina egna tänder till ett bra pris.

Hem » Behandlingar » Tandskydd

Om du idrottar är det viktigt att skydda dina tänder. Hos oss på TandClinic erbjuder vi individuellt anpassade tandskydd som är skräddarsydda efter dina egna tänder. Våra tandskydd är tillverkade av högkvalitativa material och ger bra skydd mot slag och stötar. Vi erbjuder också bra priser på våra tandskydd, så att du kan skydda dina tänder utan att behöva spendera en förmögenhet. Boka en konsultation idag och skydda dina tänder med ett professionellt tandskydd!

Tandskydd för dig som spelar hockey

Ett avtryck av dina tänder tas sedan skickar man  det vidare till en tandtekniker som  framställer skyddet i ett plastmaterial som utformas beroende vad du behöver den till. Att ta fram ett tandskydd kostar 1 753 kr.

Minskade tandskador

Tandskydd har minskat tandskador med 37 procent efter att förbundet införde lagen om obligatorisktandskydd. Tandskydd är ett viktigt munskydd för många som utövar fysiska sporter. Att få ett personligt anpassat skydd efter sina tänder gör att tandskyddet passar bättre och därav ger ett bättre och starkare skydd.

BOKA UNDERSÖKNING

Sida publicerad:   2021-11-10
Senast uppdaterad:   2024-01-23
Granskad av:   Bita Amirkia – Leg. Tandläkare & VD

Har du några synpunkter till sidans innehåll? Maila till oss här

Relaterade sökord inkluderar: Tandskydd för idrottare, tandskydd tillverkat efter individuella tänder, tandskydd med hög kvalitet, prisvärt tandskydd, tandskydd mot slag och stötar, professionellt tandskydd, tandskydd för barn och vuxna, tandskydd för kontaktsporter, tandskydd för olika idrotter, tandskydd för idrottande tonåringar.

Behöver du tandvård?

Om du söker professionell tandvård i Kista har du kommit rätt. Vår tandklinik i Kista har ett team av erfarna tandläkare som erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från grundläggande tandvård till mer avancerade behandlingar. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en avslappnad och vänlig miljö, och vi ser alltid till att du känner dig bekväm och väl omhändertagen under din tid hos oss.

08-750 68 08

BOKA TID