Visdomständer

Många gånger skickas man vidare till en käkkirurg och hamnar i en jobbig väntelista. Hos oss på TandClinic i Kista får du snabbt behandling och slipper onödiga extrakostnader.

Hem » Behandlingar » Visdomständer

Behandling av visdomständer

Ofta skickar man vidare remiss till en käkkirurgi som sätter dig i väntelista för kallelse. Det kan ta flera månader innan man bli kallad. Hos oss slipper du långa väntetider samt högre taxa som spec. tandläkare ofta har. Vi försöker vara väldigt skonsamt och ofta utför mikrokirurgi så gott som anatomin tillåter.

Vi använder oss av 3d röntgen för diagnos har lång erfarenhet inom kirurgi. Hos oss får du behandling utan långa väntetider.

Ta bort visdomständer

Oftast kan en visdomstand dras ut med tång. Men tanden måste då ha kommit fram så mycket att tandläkaren kan få grepp om den. Visdomständer i överkäken är oftast lättare för tandläkaren att få loss än de i underkäken. Det beror bland annat på att käkbenet i överkäken inte är lika hårt som det i underkäken. I vissa fall krävs det en operation för att ta ut visdomstanden.

BOKA UNDERSÖKNING

Sida publicerad:   2021-11-10
Senast uppdaterad:   2024-01-23
Granskad av:   Bita Amirkia – Leg. Tandläkare & VD

Har du några synpunkter till sidans innehåll? Maila till oss här

Behöver du tandvård?

Om du söker professionell tandvård i Kista har du kommit rätt. Vår tandklinik i Kista har ett team av erfarna tandläkare som erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, från grundläggande tandvård till mer avancerade behandlingar. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en avslappnad och vänlig miljö, och vi ser alltid till att du känner dig bekväm och väl omhändertagen under din tid hos oss.

08-750 68 08

BOKA TID